Preskoči do glavnog sadržaja
Korisne objave

Pregled popularnih tema

Sakupili smo na jednom mjestu edukativne članke iz područja web dizajna i digitalnog marketinga. Članke smo razdijelili u nekoliko osnovnih kategorija radi lakšeg snalaženja. Upoznajte se s važnim temama i naučite načela dobre prakse cjelokupnog procesa rada.

Web dizajn

Izrada i programiranje web stranica

Dvije glavne grane web developmenta: Front-end kao segment štrikanja web stranice koji je fokusiran na vizualni izgled te vještina haklanja back-enda koje čini nevidljivi dio web stranice ali zato nose čitavu arhitekturu sustava i komuniciraju s bazom podataka. Koriste se tehnologije HTML, CSS, PHP, JavaScript, MySQL, megapopularni WordPress CMS ili za posve custom rješenja framework kao što je Laravel.

39 članaka
Estetika

Grafički dizajn i korisničko iskustvo

Suštinski grafički dizajn koji uključuje brandiranje i kompletnu izradu vizualnog identiteta ali i sve grafičke smicalice koje su protkane kroz web stranice. Kombiniranje skladnih boja, odabir komplementarne tipografije, pomni odabir visoko kvalitetnih fotografija samo su neki od segmenata koje čine moderan dizajn, stvaraju intuitivno iskustvo i rezultiraju najboljom praksom ugodnog surfanja za maksimalni korisnički doživljaj.

9 članaka
Visoke pozicije na Googleu

Optimizacija za tražilice

Što je web stranica bez visoke pozicije na Google (ali i svim drugim) tražilicama? Stvaranje autoriteta vlastite domene kroz čitav niz off-page i on-page precizno definiranih strategija za sigurno dizanje vidljivosti web stranice te analiza podataka pomoću alatima koji mjere promet posjetitelja te njihov angažman na web stranici. Budite upoznati s posljednjim trendovima optimizacije kako bi uvijek bili korak ispred konkurencije.

27 članaka
Tajne digitalnog marketinga

Internet marketing

Koji su najbitniji načini promoviranja na internetu i kako najkraćim putem doći do potencijalnih klijenata? Na raspolaganju su plaćena oglašavanja na Google i drugim tražilicama te putem popularnih društvenih mreža (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok...) ali i sva druga komunikacija na internetu koja nam omogućuje da dohvatimo ciljanu publiku. Ipak, stvaranje kvalitetnog i autentičnog sadržaja na vlastitim web stranicama je i dalje glavno načelo rada koji će moći privući željenu posjetu.

18 članaka

Budite u toku!

Prijavite se na newsletter i primajte novosti te periodične pogodnosti na naše usluge direktno u poštanski sandučić.

Idi  na  vrh