Preskoči do glavnog sadržaja
01.

Koja je cijena izrade web stranice?

Cijena izrade stranica ovisi o mnogo različitih faktora, baš kao što se cijene razlikuju prilikom kupnje auta ili kuće. Cijenu regulira kompleksnost izrade, dužina trajanja, hitnost projekta... nemoguće je na pitanje odgovoriti u jednoj rečenici. Predlažemo da nam se javite s vašim zahtjevima te Vam mi potom napravimo prijedlog ponude primjeren vašim potrebama.

02.

Koliko dugo traje izrada web stranice?

Izrada standardnih web stranica traje otprilike tjedan dana do 2 mjeseca, ovisno jesu li materijali (tekst, slike i drugo) potrebni za izradu dostavljeni na vrijeme te kolika je kompleksnost izrade. Izrada web trgovina može trajati i duže s obzirom da su takve stranice značajno kompleksnije. Vrijeme za izradu često varira od projekta do projekta no u svakom slučaju dogovore oko rokova izrade poštujemo u potpunosti.

03.

Na kojoj platformi radite web stranice?

Većinu web stranice izrađujemo na WordPressu, popularnoj platformi sustava otvorenog koda za upravljanje sadržajem (CMS). WordPress razvija zajednica developera širom svijeta a po statistici se čak više od 30% svih novih web stranica izrađuje na njegovoj podlozi. Pogodan je za upotrebu klasičnih web stranica zbog iznimnog velike prilagodljivosti i klijenti mogu samostalno uređivati sadržaj bez naprednog znanja.

04.

Kako funkcionira način plaćanja?

Projekt započinje s avansom u iznosu 50% ukupne izrade projekta a nakon što je stranica u potpunosti gotova plaća se ostatak iznosa netom prije objave web stranice ili najkasnije 2 mjeseca nakon prve uplate.

05.

Možete li mi pomoći u kreiranju sadržaja za web stranicu?

Naravno. U sve naše prijedloge za izradu uključujemo opcionalno stvaranje sadržaja. Također pomažemo u izradi strukture web stranica i postavljanju temelja u svim fazama planiranja. U početku ćemo Vam postaviti niz pitanja prije nego započnemo s radom a zatim ćemo istražiti tržište i konkurenciju te predložiti sadržaj. Naučit ćemo onoliko koliko trebamo znati kako bismo kreirali kvalitetnu web stranicu te uvjerljivim tonom nadahnuli ljude da dobe potrebne informacije i stupe u kontakt s vama.

06.

Jesam li ja vlasnik web stranice?

Apsolutno. Sve što izradimo za vas je 100% u Vašem vlasništu. Ako iz bilo kojeg razloga odlučite preseliti usluge drugima, omogućit ćemo vam jednostavnu tranziciju bez ikakvih problema. Web stranica je Vaša i naša namjera je 100% zadovoljni klijent.

07.

Kakav je postupak izrade web stranice?

Na pitanje smo u potpunosti odgovorili na stranici faze izrade web stranice. Na faze izrade se uvijek možete osloniti kako bi bili svjesni što je odrađeno u projektu i što se iduće sprema u planu.

08.

Mogu li samostalno voditi web stranicu nakon što je izrađena?

Naravno. Sav sadržaj možemo programirati da se dinamički učitava prema opcijama u administrativnom dijelu kao i sve dodatne druge stavke koje su eventualno potrebne za samostalno vođenje stranica. Također, u našu uslugu uračunavamo 1 sat edukacije oko vođenja i ažuriranja sustava.

09.

Već imam web stranicu, hoće li ona biti nedostupna drugima kad se nova počinje raditi?

Ako već imate web stranicu, to je odlično te ona i dalje može biti aktivna za vrijeme kad se izrađuje nova. Web stranicu možemo izrađivati na privremenoj lokaciji koja će biti sakrivena svima osim Vama i nama. Kada ste zadovoljni s njezinom izvedbom u kratko vrijeme ćemo je postaviti na glavnu lokaciju te korisnici neće ni primijetiti da je stranica bila u procesu izrade.

Idi  na  vrh